GRATIS VERZENDING

D’AUTAN zorgt voor de gratis verzending van al uw bestellingen.

Alle bestellingen worden verzonden met B-POST. B-POST levert pas af wanneer het pakketje wordt afgetekend. Wanneer u bestelt, kan u op de website het afleveradres kiezen. Wij adviseren een adres in te vullen waar iemand aanwezig is om af te tekenen en te ontvangen op werkdagen, tussen 9h en 17h, van maandag tot vrijdag, en dit om vertragingen in levering te vermijden.

Bestellingen worden binnen de 10 werkdagen geleverd in Europa en binnen de 14 werkdagen buiten Europa. D’AUTAN behoudt zich het recht voor om voor leveringen buiten Europa, naargelang het land, alsnog kosten aan te rekenen. Levertijden worden als richtlijn meegedeeld en kunnen beïnvloed worden door bepaalde omstandigheden zoals beschikbare voorraad, betaalautorisaties of andere externe factoren.

Alle bestellingen kunnen gevolgd worden via de website van B-POST door het trackingnummer dat u per email wordt overgemaakt.

 

GRATIS RETOUR

Wanneer je een sjaal aankoopt via onze website www.dautan.be of www.dautan.eu, geniet je gedurende 14 kalenderdagen (te rekenen vanaf de dag volgend op de dag waarop je als klant het product hebt ontvangen) van het recht om je aankoop terug te sturen. Dat geldt voor al onze producten, behalve cadeaubonnen.

Cadeaubonnen zijn een gepersonaliseerde vorm van betaaltegoed zijn en daarom verschillen ze van de producten die wij online te koop aanbieden. Om deze reden kunnen cadeaubonnen niet geretourneerd worden of geruild worden voor contant geld of andere vormen van betaling, ook niet gedeeltelijk.

Een product dat je wenst te retourneren, dient te voldoen aan volgende voorwaarden:

  • In nieuwe toestand
  • In zijn oorspronkelijke verpakking, inclusief het D’AUTAN prijslabel en hangtag
  • Niet gedragen of gewassen.
  • Volledig (samen met het toebehoren, zoals sluiting, accessoires , doos,… die bij het oorspronkelijke product horen)
  • Verpakt in een voldoende stevige en neutrale (geen logovermelding) verpakking, zodat het product onbeschadigd bij ons aankomt.
  • Heb je een product beschadigd ontvangen? Neem dan meteen contact op met ons.

HOE WERKT DIT PRAKTISCH? 

Stuur binnen de 14 dagen nadat je het retourformulier hebt ingevuld je zending terug, samen met de originele verkoopfactuur (waarvan je als klant een kopie behoudt) en van een volledig ingevuld retourdocument naar het adres:

D’AUTAN – Webshop RETOUR
Grotesteenweg 455
2600 Berchem
België

OPGELET

  • Elke retour waarvan de afzender niet kan geïdentificeerd worden, wordt geweigerd. Stuur dus altijd de retournota mee.
  • Er worden geen retours aanvaard via fysieke winkels, pop-ups of shop-in shops.

 TERUGBETALING

Indien je retourzending ons binnen de 14 dagen bereikt, volgens de eerder vermelde voorwaarden, zullen wij de terugbetaling van de aankoop regelen binnen de 14 kalenderdagen. We behouden ons het recht voor om de betaling uit te stellen tot we de goederen ontvangen hebben.

Onder dezelfde voorwaarden en termijn en onder voorlegging van de terugzendkost, betalen wij tevens de terugzendkost terug.

De terugbetaling gebeurt via dezelfde betaalwijze als waarmee de bestelling werd geplaatst.

Voor meer informatie over het retourbeleid, lees je onze algemene voorwaarden of kan je ons contacteren.

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.